APA:
کپیسلمانیان، شهلا، صادقی ماهونک، علیرضا، اعلمی، مهران، و قربانی، محمد. (1393). ارزیابی ترکیبات تام فنولی, فلاونوئیدی, آنتوسیانینی و فعالیت ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره استونی میوه ولیک. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 13(1)، 53-66. SID. https://sid.ir/paper/71044/fa
Vancouver:
کپیسلمانیان شهلا، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، قربانی محمد. ارزیابی ترکیبات تام فنولی, فلاونوئیدی, آنتوسیانینی و فعالیت ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره استونی میوه ولیک. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1393؛13(1):53-66. Available from: https://sid.ir/paper/71044/fa
IEEE:
کپیشهلا سلمانیان، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، و محمد قربانی، “ارزیابی ترکیبات تام فنولی, فلاونوئیدی, آنتوسیانینی و فعالیت ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره استونی میوه ولیک،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 13، no. 1، pp. 53–66، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71044/fa