مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

682
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

664
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خالص سازی آنزیم لاکاز قارچ Trametes و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی لاکاز نوترکیب: یک مطالعه آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 511 | صفحه پایان 522

چکیده

 زمینه و هدف: لاکازها یکی از اصلی ترین پروتین ها با قابلیت کاتالیز اکسیداسیون ترکیبات فنولی می باشند که به عنوان بیوکاتالیست در بیوتکنولوژی جهت رنگ بری و رنگ زدایی در صنایع رنگ, سم زدایی در محیط زیست, شفاف سازی آب میوه ها در صنایع غذایی کاربرد دارند. هدف از این پژوهش, تولید لاکاز نوترکیب, خالص سازی با بازده بالا و تعیین خصوصیات بیوشیمیایی و کینتیکی لاکاز تخلیص شده می باشد. مواد و روش ها: در این مطالعه آزمایشگاهی, لاکاز نوترکیب قارج ترامتوس که در میزبان مخمری به شکل خارج سلولی, بیان شده است. طی چندین مرحله با استفاده از روش های اولترافیلتریزاسیون و کروماتوگرافی به روش ژل فیلتریزاسیون تخلیص شد و کارآیی روند تخلیص تعیین و پس از تعیین وزن مولکولی, خصوصیات فیزیکوشیمیایی لاکاز نوترکیب بررسی و میزان پایداری حرارتی آنزیم تعیین شد. تمامی آزمون ها با انجام حداقل 3 تکرار و احتساب میانگین و انحراف از معیار انجام گردید. یافته ها: نتایج نشان داد لاکاز با موفقیت و بازده 67/5 برابر با حفظ 7/49 درصد فعالیت آنزیمی تخلیص شد و وزن مولکولی لاکاز نوترکیب 65 کیلو-دالتون تعیین شد. دما و pH بهینه لاکاز تخلیص شده به ترتیب C° 60 و 8/4 تعیین شد. خصوصیات کینتیکی آن نیز تعیین شد. بررسی پایداری دمایی لاکاز نوترکیب نشان داد که لاکاز پایداری بالایی در برابر حرارت دارد. نتیجه گیری: نتایج نشان داد که روش کروماتوگرافی ژل می تواند روشی کارآمد جهت خالص سازی لاکاز نوترکیب با حفظ خصوصیات آنزیمی و پایداری حرارتی بالا باشد, به طوری که لاکاز نوترکیب تخلیص شده با بازده بالا و حفظ فعالیت می تواند در صنایع دارویی, نساجی, محیط زیست و غذایی و سمزدایی محیط زیست, کاربرد داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسام پور، اردشیر، و مهندسی، نوشین. (1397). خالص سازی آنزیم لاکاز قارچ Trametes و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی لاکاز نوترکیب: یک مطالعه آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 17(6 )، 511-522. SID. https://sid.ir/paper/71079/fa

    Vancouver: کپی

    حسام پور اردشیر، مهندسی نوشین. خالص سازی آنزیم لاکاز قارچ Trametes و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی لاکاز نوترکیب: یک مطالعه آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1397؛17(6 ):511-522. Available from: https://sid.ir/paper/71079/fa

    IEEE: کپی

    اردشیر حسام پور، و نوشین مهندسی، “خالص سازی آنزیم لاکاز قارچ Trametes و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی لاکاز نوترکیب: یک مطالعه آزمایشگاهی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 17، no. 6 ، pp. 511–522، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71079/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button