مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

804
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

697
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره هیدروالکلی هندوانه ابوجهل (Citrullus Colocynthis) بر واکنش قندی شدن آلبومین در محیط برون تنی

صفحات

 صفحه شروع 3 | صفحه پایان 14

چکیده

 زمینه و هدف: هیپرگلیسمی در دیابت باعث قندی شدن پروتیئن های بدن می شود که این امر به نوبه خود منجر به تغییر در ساختمان و عملکرد این پروتئین ها و ایجاد عوارض بعدی می گردد. در این مطالعه, اثر عصاره هندوانه ابوجهل (Citrullus Colocynthis) بر مهار واکنش قندی شدن آلبومین و شکستن پیوند آلبومین و گلوکز در محیط برون تنی بررسی شد.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی, تاثیر غلظت های 0.1, 0.2, 0.5 و 1 گرم بر دسی لیتر از عصاره هندوانه ابوجهل در دو حالت, تاثیر بر مهار واکنش قندی شدن آلبومین و اثر بر شکستن پیوند آلبومین و گلوکز, در محیط برون تنی بررسی گردید. میزان قندی شدن با روش تیوباربیتوریک اسید سنجیده شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون آنالیز واریانس یک طرفه و سپس آزمون توکی استفاده شد.یافته ها: عصاره هندوانه ابوجهل در تمام غلظت ها توانست باعث مهار واکنش قندی شدن آلبومین شود که غلظت 0.2 گرم بر دسی لیتر بیشترین اثر مهاری را داشت. از طرفی, توانست پیوند آلبومین و گلوکز را بشکند که بیشترین تاثیر را غلظت 0.1 گرم بر دسی لیتر نشان داد و اختلافات معنی دار بود. نرخ شکستن پیوند, ارتباط مستقیم با زمان تیمار داشت.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که هندوانه ابوجهل مانع از قندی شدن آلبومین شده و پیوند بین آلبومین و گلوکز را می شکند و بدین ترتیب اثر هایپوگلایسمیک دارد, لذا می تواند به عنوان گیاه دارویی مفید برای بهبود یا پیشگیری از اختلالات دیابت مطرح باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودی، مهدی، حسینی، جواد، حسینی ذیجود، سیدمصطفی، پولادوند، وحید، اسدپور، محمد، و اقبالی، حدیث. (1392). اثر عصاره هیدروالکلی هندوانه ابوجهل (Citrullus Colocynthis) بر واکنش قندی شدن آلبومین در محیط برون تنی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 12(1 (پی در پی 48))، 3-14. SID. https://sid.ir/paper/71091/fa

    Vancouver: کپی

    محمودی مهدی، حسینی جواد، حسینی ذیجود سیدمصطفی، پولادوند وحید، اسدپور محمد، اقبالی حدیث. اثر عصاره هیدروالکلی هندوانه ابوجهل (Citrullus Colocynthis) بر واکنش قندی شدن آلبومین در محیط برون تنی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1392؛12(1 (پی در پی 48)):3-14. Available from: https://sid.ir/paper/71091/fa

    IEEE: کپی

    مهدی محمودی، جواد حسینی، سیدمصطفی حسینی ذیجود، وحید پولادوند، محمد اسدپور، و حدیث اقبالی، “اثر عصاره هیدروالکلی هندوانه ابوجهل (Citrullus Colocynthis) بر واکنش قندی شدن آلبومین در محیط برون تنی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 12، no. 1 (پی در پی 48)، pp. 3–14، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71091/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button