مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,359
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,439
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 41

کلیدواژه

شهر گرمسار (ایران)Q4

چکیده

عسل ماده شیرین طبیعی تولید شده توسط زنبورهای عسل از شهد گلها با ترشحات بخشهای زنده گیاهان است. نظر به اینکه خواص فیزیکو – شیمیایی عسلهای هر منطقه بسته به نوع گل و گیاهی موجود در آن منطقه متفاوت می باشد. لذا شناخت درصد مواد تشکیل دهنده آن مهم است. در این تحقیق تعداد 60 نمونه عسل از زنبورستانهای شهرستان گرمسار استان سمنان در سال 1382 جمع آوری شد. نمونه ها به آزمایشگاه شیمی مواد غذایی انتقال یافت و پس از آماده سازی نمونه ها, آزمایشات تعیین درصد رطوبت, مواد جامد؛ وزن مخصوص؛ خاکستر؛ pH و اسیدیته انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که میانگین درصد رطوبت, مواد جامد؛ وزن مخصوص محلول 20 درصد؛ خاکستر؛ pH و اسیدیته نمونه های عسل به ترتیب: 16.32 درصد, 83.68 درصد؛ 1.323018؛ 0.28 درصد, 4.54 و 16.33 میلی اکی والان در کیلوگرم می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جاهدخانیکی، غلامرضا، و کامکار، ابوالفضل. (1384). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(1)، 35-41. SID. https://sid.ir/paper/71518/fa

    Vancouver: کپی

    جاهدخانیکی غلامرضا، کامکار ابوالفضل. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(1):35-41. Available from: https://sid.ir/paper/71518/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا جاهدخانیکی، و ابوالفضل کامکار، “بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1، pp. 35–41، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71518/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button