APA:
کپیجاهدخانیکی، غلامرضا، و کامکار، ابوالفضل. (1384). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(1)، 35-41. SID. https://sid.ir/paper/71518/fa
Vancouver:
کپیجاهدخانیکی غلامرضا، کامکار ابوالفضل. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(1):35-41. Available from: https://sid.ir/paper/71518/fa
IEEE:
کپیغلامرضا جاهدخانیکی، و ابوالفضل کامکار، “بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1، pp. 35–41، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71518/fa