مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,020
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

793
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ریز کپسول سازی خامه با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 6

چکیده

ریزکپسول سازی به عنوان یک فناوری در بسته بندی مواد جامد, مایع و گاز در مقیاس و اندازه بسیار کوچک (بین 1 تا 1000 میکرون) شناخته می شود که در آن ریزکپسولهای مهر و موم شده قادر به رهاسازی کنترل شده محتویاتشان با شدتهای معین و تحت شرایط خاص و مدنظر می باشند. ریزکپسول سازی خامه  می تواند به عنوان یکی از راههای جلوگیری از اکسیداسیون خامه و افزایش زمان ماندگاری در کنار سایر روشها مطرح شود. تحقیقات گسترده ای در جهان بر روی ریزکپسول سازی خامه- که در صنایع مختلف غذایی دارای کاربردهای متعدد و بسیاری می باشد- انجام گرفته که ماحصل آن دستیابی به تعداد معدودی مواد پوشش دهنده متناسب با این ماده بوده است. در تحقیق حاضر از پودر آب پنیر (حاوی 12درصد پروتئین) به عنوان ماده دیوارهای اصلی و گلوتن, ژلاتین, نشاسته تصفیه شده و عصاره شیرین بیان, به عنوان جایگزین جزیی با پودر آب پنیر در سیستم دیواره ای ریزکپسولها استفاده شده است. خامه به عنوان ماده هسته در تحقیق حاضر, در نظر گرفته شده است که با مواد دیواره ای که در بالا به آنها اشاره گردید و با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی, به صورت ریزکپسول بکار رفته  است. اثرات نوع و غلظت مواد دیواره ای, همچنین بارخامه مصرفی روی روند کارآیی ریزکپسول سازی و بازدهی تولید استفاده شد و نتایج حاصل, گزارش گردیده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری زاده، هدی، وهاب زاده، فرزانه، و بنکدارپور، بابک. (1383). ریز کپسول سازی خامه با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1)، 1-6. SID. https://sid.ir/paper/71524/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری زاده هدی، وهاب زاده فرزانه، بنکدارپور بابک. ریز کپسول سازی خامه با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(1):1-6. Available from: https://sid.ir/paper/71524/fa

    IEEE: کپی

    هدی جعفری زاده، فرزانه وهاب زاده، و بابک بنکدارپور، “ریز کپسول سازی خامه با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1، pp. 1–6، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71524/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button