APA:
کپیجهانیان، لیدا، حمیدی اصفهانی، زهره، و مرتضوی، علی. (1383). بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1)، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/71526/fa
Vancouver:
کپیجهانیان لیدا، حمیدی اصفهانی زهره، مرتضوی علی. بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(1):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/71526/fa
IEEE:
کپیلیدا جهانیان، زهره حمیدی اصفهانی، و علی مرتضوی، “بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1، pp. 45–54، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71526/fa