Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

899
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

612
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 54

چکیده

 پروتئین به عنوان ترکیبی مغذی و کاربردی, نقشی حیاتی در متابولیسم بدن دارد. در رژیم غذایی ورزشکاران یا افرادی که مجبور به کاهش وزن می باشند, استفاده از پروتئین زیادتر توصیه می شود. پروتئین سویا تمام اسیدهای آمینه ضروری را دارا می باشد, اما در استفاده از آن محدودیتهایی وجود دارد.در این پژوهش سعی گردیده است خواص عملکردی پروتئین سویا به وسیله دو صمغ زانتان و کاراجینان بهبود یابد. زانتان در چهار سطح (X) 0,0.04,0.09و 0.13 درصد و کاراجینان (C) در سطوح 0, 0.03, 0.07 و 0.09 درصد استفاده شد و صفات پایداری کف, ویسکوزیته, ضریب حلالیت پروتئین و ظرفیت تولید کف ارزیابی شد.نتایج آماری نشان داد نمونه های (%0 = C, %0.04= X), (%0.03 = C, %0.04 = X) دارای بیشترین ظرفیت تولید کف بودند, همچنین نمونه (%0.09 = C, %0.13 = X) بیشترین میزان پایداری کف را از خود نشان داد. بالاترین میزان حلالیت در نمونه های (%0 = C, %0.13 = X), (%0.07 = C, %0.13 = X), (%0.09 = C, %0.13 = X) و (%0.09 = X) دیده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهانیان، لیدا، حمیدی اصفهانی، زهره، و مرتضوی، علی. (1383). بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1)، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/71526/fa

    Vancouver: کپی

    جهانیان لیدا، حمیدی اصفهانی زهره، مرتضوی علی. بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(1):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/71526/fa

    IEEE: کپی

    لیدا جهانیان، زهره حمیدی اصفهانی، و علی مرتضوی، “بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1، pp. 45–54، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71526/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا