APA:
کپیاسمعیلی بازارده، مریم، زینالی، فریبا، و اسمعیلی، محسن. (1398). به کارگیری روش سطح پاسخ در بهینه سازی فرمولاسیون نان مسطح برنج, حاوی خمیر کنجد و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86 )، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/71536/fa
Vancouver:
کپیاسمعیلی بازارده مریم، زینالی فریبا، اسمعیلی محسن. به کارگیری روش سطح پاسخ در بهینه سازی فرمولاسیون نان مسطح برنج, حاوی خمیر کنجد و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(86 ):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/71536/fa
IEEE:
کپیمریم اسمعیلی بازارده، فریبا زینالی، و محسن اسمعیلی، “به کارگیری روش سطح پاسخ در بهینه سازی فرمولاسیون نان مسطح برنج, حاوی خمیر کنجد و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 86 ، pp. 63–72، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71536/fa