APA:
کپیطالبی، انیس، محترمی، فروغ، و پیرسا، سجاد. (1398). اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان فاقد گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86 )، 373-385. SID. https://sid.ir/paper/71538/fa
Vancouver:
کپیطالبی انیس، محترمی فروغ، پیرسا سجاد. اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان فاقد گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(86 ):373-385. Available from: https://sid.ir/paper/71538/fa
IEEE:
کپیانیس طالبی، فروغ محترمی، و سجاد پیرسا، “اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان فاقد گلوتن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 86 ، pp. 373–385، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71538/fa