مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

397
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ماست,پودرتره کوهی,خصوصیات فیزیکوشیمیایی,خواص حسی و افزایش ماندگاری

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 61

چکیده

 در این مطالعه محتوای فنول کل, فلاوونوئیدی کل و فعالیت ضداکسایشی دانه آفتاب گردان آجیلی چربی گیری شده مورد ارزیابی قرار گرفت. فعالیت ضداکسایشی با استفاده از ظرفیت جمع آوری رادیکال دی فنیل پیکریل هیدرازین تعیین گردید. نتایج مطالعه نشان داد که میزان استخراج ترکیبات فنولی, فلاوونوئیدی و ظرفیت جمع آوری رادیکال آزاد وابسته به نوع حلال, دما و زمان عصاره گیری می باشد. به طوری که محتوای فنول کل استخراجی و فعالیت ضداکسایشی عصاره استخراجی دانه آفتابگردان در شرایط دمایی و زمانی بالا (80 درجه سانتی گراد, 2 ساعت) توسط حلال متانول بیشتر (mg/g 026/152 و 760/97 %) و محتوای فلاوونوئیدی کل (mg/g 5/21) در همان شرایط دمایی و زمانی توسط حلال استون بیشتر بوده است. بر طبق آزمایشات انجام شده, رابطه ی مستقیمی بین میزان ترکیبات فنولی و درصد مهار رادیکالی و رابطه عکس با میزان ترکیبات فلاوونوئیدی وجود دارد. نتایج نشان داد که عصاره گیری توسط حلال متانول در دمای80 و زمان 2 ساعت استخراج ترکیبات فنولی بالاتری داشت بنابراین درصدی از این عصاره را به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی, با نمونه ای ازآنتی اکسیدان سنتزی BHA در روغن آفتاب گردان مورد مطالعه قرار گرفت. که نتایج وجود خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دانه آفتاب گردان و حتی برابری نمونه حاوی 1/0 % عصاره با نمونه % 01/0BHA را بیان می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهریار، لاله، و اسکندرخانی، مریم. (1398). ماست,پودرتره کوهی,خصوصیات فیزیکوشیمیایی,خواص حسی و افزایش ماندگاری. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86 )، 47-61. SID. https://sid.ir/paper/71541/fa

    Vancouver: کپی

    مهریار لاله، اسکندرخانی مریم. ماست,پودرتره کوهی,خصوصیات فیزیکوشیمیایی,خواص حسی و افزایش ماندگاری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(86 ):47-61. Available from: https://sid.ir/paper/71541/fa

    IEEE: کپی

    لاله مهریار، و مریم اسکندرخانی، “ماست,پودرتره کوهی,خصوصیات فیزیکوشیمیایی,خواص حسی و افزایش ماندگاری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 86 ، pp. 47–61، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71541/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button