APA:
کپیمهریار، لاله، و اسکندرخانی، مریم. (1398). ماست,پودرتره کوهی,خصوصیات فیزیکوشیمیایی,خواص حسی و افزایش ماندگاری. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86 )، 47-61. SID. https://sid.ir/paper/71541/fa
Vancouver:
کپیمهریار لاله، اسکندرخانی مریم. ماست,پودرتره کوهی,خصوصیات فیزیکوشیمیایی,خواص حسی و افزایش ماندگاری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(86 ):47-61. Available from: https://sid.ir/paper/71541/fa
IEEE:
کپیلاله مهریار، و مریم اسکندرخانی، “ماست,پودرتره کوهی,خصوصیات فیزیکوشیمیایی,خواص حسی و افزایش ماندگاری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 86 ، pp. 47–61، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71541/fa