APA:
کپیکریمی ثانی، ایرج، علیزاده، محمد، پیرسا، سجاد، و مقدس کیا، احسان. (1398). بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86 )، 163-171. SID. https://sid.ir/paper/71548/fa
Vancouver:
کپیکریمی ثانی ایرج، علیزاده محمد، پیرسا سجاد، مقدس کیا احسان. بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(86 ):163-171. Available from: https://sid.ir/paper/71548/fa
IEEE:
کپیایرج کریمی ثانی، محمد علیزاده، سجاد پیرسا، و احسان مقدس کیا، “بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 86 ، pp. 163–171، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71548/fa