APA:
کپییوسفی، نگین، زینالی، فریبا، و علیزاده خالدآباد، محمد. (1396). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه «به» (Cydonia oblonga). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 147-158. SID. https://sid.ir/paper/71574/fa
Vancouver:
کپییوسفی نگین، زینالی فریبا، علیزاده خالدآباد محمد. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه «به» (Cydonia oblonga). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):147-158. Available from: https://sid.ir/paper/71574/fa
IEEE:
کپینگین یوسفی، فریبا زینالی، و محمد علیزاده خالدآباد، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه «به» (Cydonia oblonga)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 147–158، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71574/fa