Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,454
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,088
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه فرنگی خام بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 325 | صفحه پایان 336

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی منظور، زهرا، احمدی، ابراهیم، و کرمی، مصطفی. (1396). اثر رنگ, سفتی و روش فرآوری گوجه فرنگی خام بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 325-336. SID. https://sid.ir/paper/71583/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی منظور زهرا، احمدی ابراهیم، کرمی مصطفی. اثر رنگ, سفتی و روش فرآوری گوجه فرنگی خام بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):325-336. Available from: https://sid.ir/paper/71583/fa

    IEEE: کپی

    زهرا غلامی منظور، ابراهیم احمدی، و مصطفی کرمی، “اثر رنگ, سفتی و روش فرآوری گوجه فرنگی خام بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 325–336، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71583/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا