APA:
کپیغلامی منظور، زهرا، احمدی، ابراهیم، و کرمی، مصطفی. (1396). اثر رنگ, سفتی و روش فرآوری گوجه فرنگی خام بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 325-336. SID. https://sid.ir/paper/71583/fa
Vancouver:
کپیغلامی منظور زهرا، احمدی ابراهیم، کرمی مصطفی. اثر رنگ, سفتی و روش فرآوری گوجه فرنگی خام بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):325-336. Available from: https://sid.ir/paper/71583/fa
IEEE:
کپیزهرا غلامی منظور، ابراهیم احمدی، و مصطفی کرمی، “اثر رنگ, سفتی و روش فرآوری گوجه فرنگی خام بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 325–336، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71583/fa