Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

798
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,005
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مدرسی، فاطمه، مستعان، احمد، پیروزی فرد، میرخلیل، و علیزاده خالدآباد، محمد. (1394). تاثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/71600/fa

    Vancouver: کپی

    مدرسی فاطمه، مستعان احمد، پیروزی فرد میرخلیل، علیزاده خالدآباد محمد. تاثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/71600/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه مدرسی، احمد مستعان، میرخلیل پیروزی فرد، و محمد علیزاده خالدآباد، “تاثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 1–8، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71600/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا