APA:
کپیمدرسی، فاطمه، مستعان، احمد، پیروزی فرد، میرخلیل، و علیزاده خالدآباد، محمد. (1394). تاثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/71600/fa
Vancouver:
کپیمدرسی فاطمه، مستعان احمد، پیروزی فرد میرخلیل، علیزاده خالدآباد محمد. تاثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/71600/fa
IEEE:
کپیفاطمه مدرسی، احمد مستعان، میرخلیل پیروزی فرد، و محمد علیزاده خالدآباد، “تاثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 1–8، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71600/fa