APA:
کپیحشمتی، وجیهه، و کسائی، محمدرضا. (1394). اثرات سوربیتول, گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایه های نازک تهیه شده از کازئین. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/71605/fa
Vancouver:
کپیحشمتی وجیهه، کسائی محمدرضا. اثرات سوربیتول, گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایه های نازک تهیه شده از کازئین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/71605/fa
IEEE:
کپیوجیهه حشمتی، و محمدرضا کسائی، “اثرات سوربیتول, گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایه های نازک تهیه شده از کازئین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 43–52، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71605/fa