APA:
کپیجلیلی، سیدحسن، و حسینی شکرابی، سیدپژمان. (1394). اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 123-131. SID. https://sid.ir/paper/71607/fa
Vancouver:
کپیجلیلی سیدحسن، حسینی شکرابی سیدپژمان. اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):123-131. Available from: https://sid.ir/paper/71607/fa
IEEE:
کپیسیدحسن جلیلی، و سیدپژمان حسینی شکرابی، “اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 123–131، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71607/fa