Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

768
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

639
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 19

چکیده

 به علت نیاز به آرد گندم, این محصول در برخی از مناطق سریعا پس از برداشت مورد استفاده قرار می گیرد و این در حالی است که گندم مورد نظر به علت سیالیت گلوتن آماده استفاده نمی باشد, این امر موجب می شود که آرد و نان تهیه شده از آن کیفیت لازم را نداشته و قسمت عمده ای از نان حاصل از آن دور ریخته شود. در طی این پروژه که بر روی پنج رقم گندم شامل ارقام سرداری, آذر 2, که به صورت دیم کاشته می شوند و ارقام دز, شوا و استار که در نواحی گرمسیر کشت می گردند, انجام گرفت مشخص گردید که نگهداری این ارقام برای مدت 50 الی 65 روز پس از برداشت باعث بهبود معنی دار در شاخصهای کیفیتی گندم جهت تولید نان از جمله عدد زلنی, اندیس گلوتن, استفامت خمیر, ارزش والریمتری, میزان جذب آب و حجم نان حاصل از آن می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بنی اسدی، علی، عزیزی، محمدحسین، و سحری، محمدعلی. (1384). تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(3)، 9-19. SID. https://sid.ir/paper/71608/fa

    Vancouver: کپی

    بنی اسدی علی، عزیزی محمدحسین، سحری محمدعلی. تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(3):9-19. Available from: https://sid.ir/paper/71608/fa

    IEEE: کپی

    علی بنی اسدی، محمدحسین عزیزی، و محمدعلی سحری، “تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 3، pp. 9–19، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71608/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا