Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,277
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

979
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خشک کردن آب انار با روش پاششی

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 65

چکیده

 این پژوهش برای تعیین شرایط بهینه تولید پودر آب انار بوسیله خشک کن پاششی (با مقیاس نیمه صنعتی) انجام پذیرفت و اثر پارامترهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. بهترین نتیجه بوسیله مالتودکسترین با DE=6 به عنوان ماده کمکی جهت خشک کردن و نیز نسبت آبمیوه به مالتودکسترین FJ/MD=65/35 و مقدار 0.3% استئارات روی جهت حفظ حالت پودری آزاد به دست آمد. دمای محفظه خشک کن 120 درجه سانتی گراد و دور اتمایزر 1400 دور در دقیقه و نسبت دمای ورودی به خروجی 170/103 و دبی خوراک 36 میلیلیتر در دقیقه در حالت بهینه بود. خواص آب انار مورد استفاده و پودر حاصل نیز بررسی گردید و نتایج آنها گزارش شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزطائمه، حسین، کاظمی ویسری، اخترالملوک، و رضوی، جلیل. (1384). خشک کردن آب انار با روش پاششی. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(3)، 59-65. SID. https://sid.ir/paper/71610/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزطائمه حسین، کاظمی ویسری اخترالملوک، رضوی جلیل. خشک کردن آب انار با روش پاششی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(3):59-65. Available from: https://sid.ir/paper/71610/fa

    IEEE: کپی

    حسین عزیزطائمه، اخترالملوک کاظمی ویسری، و جلیل رضوی، “خشک کردن آب انار با روش پاششی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 3، pp. 59–65، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71610/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا