Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,135
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

885
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید و بررسی ویژگی های فیلم های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر

صفحات

 صفحه شروع 203 | صفحه پایان 211

چکیده

 در این پژوهش موسیلاژ دانه به (Qsm), به روش بهینه استخراج شد و فیلم های خوراکی ترکیبی از موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر (((Wpi در نسبت های مختلف 0:100, 30:70, 50:50, 70:30 و 100:0 تهیه گردید. در ادامه اثر افزودن نسبت های مختلف موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر بر ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی حاصل از آن ها مورد بررسی قرار گرفت. به طور کلی ایزوله پروتئین آب پنیر و موسیلاژ دانه به سازگاری خوبی از لحاظ تشکیل محلول و فیلم نشان دادند. نتایج حاصل نشان داد با افزایش درصد ایزوله پروتئین آب پنیر در فیلم های تولید شده, ضخامت, رطوبت و حلالیت فیلم های تولیدی افزایش و مقدار جذب رطوبت کاهش یافت. بررسی خواص مکانیکی فیلم ها با افزایش درصد موسیلاژ دانه به, حاکی از افزایش نیروی لازم برای پارگی فیلم ها و کاهش کشسانی بود. در رنگ سنجی فیلم های تولیدی با افزایش درصد ایزوله پروتئین آب پنیرفاکتور L (روشنایی) افزایش داشت ولی افزایش درصد موسیلاژ دانه به, فاکتور a (زردی) را کاهش داد. نفوذپذیری نسبت به بخار آب فیلم ها نیز با افزایش درصد موسیلاژ دانه به, کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زنگانه، زینب، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، کاشانی نژاد، مهدی، و آقاجانی، نرجس. (1396). تولید و بررسی ویژگی های فیلم های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 203-211. SID. https://sid.ir/paper/71616/fa

    Vancouver: کپی

    زنگانه زینب، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، کاشانی نژاد مهدی، آقاجانی نرجس. تولید و بررسی ویژگی های فیلم های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):203-211. Available from: https://sid.ir/paper/71616/fa

    IEEE: کپی

    زینب زنگانه، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهدی کاشانی نژاد، و نرجس آقاجانی، “تولید و بررسی ویژگی های فیلم های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 203–211، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71616/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا