APA:
کپیزنگانه، زینب، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، کاشانی نژاد، مهدی، و آقاجانی، نرجس. (1396). تولید و بررسی ویژگی های فیلم های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 203-211. SID. https://sid.ir/paper/71616/fa
Vancouver:
کپیزنگانه زینب، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، کاشانی نژاد مهدی، آقاجانی نرجس. تولید و بررسی ویژگی های فیلم های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):203-211. Available from: https://sid.ir/paper/71616/fa
IEEE:
کپیزینب زنگانه، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهدی کاشانی نژاد، و نرجس آقاجانی، “تولید و بررسی ویژگی های فیلم های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 203–211، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71616/fa