مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,591
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,137
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت ضد اکسایشی در برگ، غوره، کشمش و شیره انگور کشمشی قرمز

صفحات

 صفحه شروع 74 | صفحه پایان 81

چکیده

 انگور حاوی عناصر غذایی مختلف از جمله ویتامین ها, مواد معدنی, کربوهیدرات ها, اسیدهای آلی و اسیدهای فنولی می باشد. در این مطالعه انگور رقم کشمشی قرمز از روستای کشتیبان شهر ارومیه جمع آوری شد. فعالیت ضد اکسایشی کل, محتوای فنولی و فلاونوئید کل قسمت های مختلف انگور (برگ, غوره, انگور, کشمش و شیره انگور) واریته کشمشی قرمز ارزیابی گردید. استخراج ترکیبات فنولی, فلاونوئیدی در حلال متانول انجام شد. محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی با استفاده از روش طیف سنجی بررسی گردید. میزان توانایی ضد اکسایشی عصاره ها با استفاده از روش DPPH, جمع آوری رادیکال های سوپر اکسید و نیتریک اکسید تعیین گردید. میزان قدرت احیاء عصاره ها توسط آزمون FRAP و توانایی مهار پراکسیداسیون لیپیدها با روش TBA اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که برگ در مقایسه با میوه نارس, رسیده, خشک شده و شیره انگور بیشترین محتوای فنلی و فلاونوئیدی را دارا بود. بیشترین درصد جمع آوری رادیکال DPPH, سوپر اکسید, نیتریک اکسید و مهار پراکسیداسیون لیپیدها در عصاره برگ مشاهده گردید. نتایج نشان داد که میوه خشک در مقایسه با میوه رسیده و نارس ترکیبات و فعالیت ضد اکسایشی بیشتری داشت. پس با توجه به نتایج حاصله می توان بیان نمود که اندام های مختلف انگور رقم کشمشی قرمز توان بالای ضد اکسایندگی داشته و می توان آن ها را به عنوان ضد اکساینده های طبیعی در صنایع غذایی مورد توجه قرار داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پوراکبر، لطیفه، و عدلی فر، مریم. (1396). بررسی محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت ضد اکسایشی در برگ, غوره, کشمش و شیره انگور کشمشی قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 74-81. SID. https://sid.ir/paper/71619/fa

    Vancouver: کپی

    پوراکبر لطیفه، عدلی فر مریم. بررسی محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت ضد اکسایشی در برگ, غوره, کشمش و شیره انگور کشمشی قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):74-81. Available from: https://sid.ir/paper/71619/fa

    IEEE: کپی

    لطیفه پوراکبر، و مریم عدلی فر، “بررسی محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت ضد اکسایشی در برگ, غوره, کشمش و شیره انگور کشمشی قرمز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 74–81، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71619/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button