APA:
کپیالهویی، دینا، سلامی، مریم، و مصلحی شاد، مریم. (1396). بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/71622/fa
Vancouver:
کپیالهویی دینا، سلامی مریم، مصلحی شاد مریم. بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/71622/fa
IEEE:
کپیدینا الهویی، مریم سلامی، و مریم مصلحی شاد، “بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 53–62، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71622/fa