APA:
کپیفضل آرا، علی، پورمهدی بروجنی، مهدی، و مولایی، فروغ. (1396). تاثیر پوشش ژلاتین- آویشن شیرازی برخصوصیات میکروبی, شیمیایی و ویژگی های حسی فیله شتر مرغ در شرایط یخچالی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 141-155. SID. https://sid.ir/paper/71625/fa
Vancouver:
کپیفضل آرا علی، پورمهدی بروجنی مهدی، مولایی فروغ. تاثیر پوشش ژلاتین- آویشن شیرازی برخصوصیات میکروبی, شیمیایی و ویژگی های حسی فیله شتر مرغ در شرایط یخچالی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):141-155. Available from: https://sid.ir/paper/71625/fa
IEEE:
کپیعلی فضل آرا، مهدی پورمهدی بروجنی، و فروغ مولایی، “تاثیر پوشش ژلاتین- آویشن شیرازی برخصوصیات میکروبی, شیمیایی و ویژگی های حسی فیله شتر مرغ در شرایط یخچالی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 141–155، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71625/fa