مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,279
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

940
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه روش بهینه شده استخراج DNA از کپک های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 در این تحقیق از روش بهینه سازی شده استخراج DNA برای استخراج DNA آسپرژیلوس نایجر, پنی سیلیوم کریزوژنوم و رایزوپوس اوریزا از رب گوجه فرنگی استفاده شد. روش مذکور مطابق با روش معرفی شده السامرایی بود که تغییراتی در غلظت محلول های بافر استخراج و بعضی مراحل آن داده شد تا روش بهینه سازی شود. اسپور کپک های مورد نظر در مقادیر مختلف (CFU/gr 105, 103, 101) به رب گوجه فرنگی اضافه شد و پس از رشد و ایجاد میسیلوم کپک استخراج DNA انجام شد. DNA های استخراج شده از نقطه نظر کمیت و کیفیت DNA استخراج شده با استفاده از روش اسپکتروفتومتری با دستگاه نانودراپ مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین با استفاده از الکتروفورز ژل DNA استخراج شده از لحاظ عدم مشاهده هاله و نبود آلودگی پروتئینی مورد بررسی قرار گرفتند. جهت بررسی وجود ممانعت کننده های PCR در نمونه های DNA استخراج شده عملیات PCR با استفاده از پرایمرهای پیش رونده و پس رونده طراحی شده انجام شد. نتایج نانودراپ و الکتروفورز ژل DNA و نتایج PCR موید این مطلب است که این روش برای استخراج DNA این کپک ها از رب گوجه فرنگی مناسب می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاراژیان، رضا، حبیبی نجفی، محمدباقر، یاورمنش، مسعود، عدالتیان دوم، محمدرضا، و پوریان فر، حمیدرضا. (1396). مقایسه روش بهینه شده استخراج DNA از کپک های آسپرژیلوس, پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/71627/fa

    Vancouver: کپی

    کاراژیان رضا، حبیبی نجفی محمدباقر، یاورمنش مسعود، عدالتیان دوم محمدرضا، پوریان فر حمیدرضا. مقایسه روش بهینه شده استخراج DNA از کپک های آسپرژیلوس, پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/71627/fa

    IEEE: کپی

    رضا کاراژیان، محمدباقر حبیبی نجفی، مسعود یاورمنش، محمدرضا عدالتیان دوم، و حمیدرضا پوریان فر، “مقایسه روش بهینه شده استخراج DNA از کپک های آسپرژیلوس, پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 1–9، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71627/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button