Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,159
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,059
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 93

چکیده

 هدف از این مطالعه, بررسی تاثیر درصدهای مختلف چربی شامل مقادیر 100% گلیسرول دی استئارات (GDS), 100% گلیسرول مونو استئارات (GMS), 100% اسید استئاریک (SA) و ترکیب چربی ها شامل 50:50 GDS:GMS,GDS:SA 50:50 و 50:50 SA:GMS بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل های لیپیدی جامد فیکوسیانین بود. استفاده از گلیسرول دی استئارات به دلیل ساختار متفاوت و دارا بودن یک شبکه لیپیدی نامنظم از کارایی درون پوشانی بهتری در مقایسه با دو چریی دیگر برخوردار بود. کمترین اندازه ذرات, بیشترین پتانسیل زتا و کمترین شاخص چندبس پاشیدگی به ترتیب مربوط به فرمولاسیون های حاوی 100% GMS,50:50 GMS+SA و 100% GDS بود. GDS در مقایسه با سایر لیپیدها از پایداری بهتری برخوردار بود و کمترین میزان رسوب دهی و چسبندگی به ذرات در آن مشاهده شد. کارایی درون پوشانی در فرمولاسیون های بدست آمده در محدوده 39.80 تا 62.38 درصد بود. به منظور بررسی ویژگی های مرفولوژیکی, ارزیابی رفتارهای حرارتی و ساختارهای شیمیایی موجود در نانوذرات لیپیدی از دستگاه های TEM, DSC و FTIR استفاده شد. نتایج نشان داد فیکوسیانین به دلیل دارا بودن ویژگی های امولسیفایری مناسب می تواند در سیستم های نانولیپیدی نانوپوشانی شود. در این میان فیکوسیانین نانوپوشانی شده با GDS به دلیل ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری متفاوت در مقایسه با GMS و SA, از پایداری بهتری برخوردار بود و کمترین تغییرات در اندازه ذرات, پتانسیل زتا و شاخص چندبس پاشیدگی مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدیعقوبی، امین، شهیدی، فخری، محبی، محبت، وریدی، مهدی، و گل محمدزاده، شیوا. (1396). بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 83-93. SID. https://sid.ir/paper/71628/fa

    Vancouver: کپی

    سیدیعقوبی امین، شهیدی فخری، محبی محبت، وریدی مهدی، گل محمدزاده شیوا. بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):83-93. Available from: https://sid.ir/paper/71628/fa

    IEEE: کپی

    امین سیدیعقوبی، فخری شهیدی، محبت محبی، مهدی وریدی، و شیوا گل محمدزاده، “بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 83–93، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71628/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا