APA:
کپیسیدیعقوبی، امین، شهیدی، فخری، محبی، محبت، وریدی، مهدی، و گل محمدزاده، شیوا. (1396). بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 83-93. SID. https://sid.ir/paper/71628/fa
Vancouver:
کپیسیدیعقوبی امین، شهیدی فخری، محبی محبت، وریدی مهدی، گل محمدزاده شیوا. بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):83-93. Available from: https://sid.ir/paper/71628/fa
IEEE:
کپیامین سیدیعقوبی، فخری شهیدی، محبت محبی، مهدی وریدی، و شیوا گل محمدزاده، “بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 83–93، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71628/fa