APA:
کپیمقیمی، معصومه. (1396). بررسی و مدل سازی پیش بینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنی سازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(67)، 253-263. SID. https://sid.ir/paper/71632/fa
Vancouver:
کپیمقیمی معصومه. بررسی و مدل سازی پیش بینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنی سازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(67):253-263. Available from: https://sid.ir/paper/71632/fa
IEEE:
کپیمعصومه مقیمی، “بررسی و مدل سازی پیش بینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنی سازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 67، pp. 253–263، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71632/fa