APA:
کپیشهیدی، بهاره، کلانتری، مریم، و بوستانی، ساره. (1396). تاثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/71651/fa
Vancouver:
کپیشهیدی بهاره، کلانتری مریم، بوستانی ساره. تاثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/71651/fa
IEEE:
کپیبهاره شهیدی، مریم کلانتری، و ساره بوستانی، “تاثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 63–72، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71651/fa