APA:
کپیموحد، سارا، و احمدی چناربن، حسین. (1396). بررسی تولید نان لواش به روش مخمر - نمک و تعیین ویژگی های رئولوژیکی خمیر آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 157-163. SID. https://sid.ir/paper/71652/fa
Vancouver:
کپیموحد سارا، احمدی چناربن حسین. بررسی تولید نان لواش به روش مخمر - نمک و تعیین ویژگی های رئولوژیکی خمیر آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):157-163. Available from: https://sid.ir/paper/71652/fa
IEEE:
کپیسارا موحد، و حسین احمدی چناربن، “بررسی تولید نان لواش به روش مخمر - نمک و تعیین ویژگی های رئولوژیکی خمیر آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 157–163، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71652/fa