مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,364
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

402
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تولید نان لواش به روش مخمر - نمک و تعیین ویژگی های رئولوژیکی خمیر آن

صفحات

 صفحه شروع 157 | صفحه پایان 163

چکیده

 در پژوهش حاضر, از روش مخمر - نمک به منظور تهیه خمیر نان لواش استفاده گردید. مخمر مصرفی, ساکارومیس سرویسیه به شناسه ی (PTCC, کد 5080) بود که در دو سطح 0.06 و 0.12 درصد (وزنی - وزنی بر پایه آرد گندم) مورد استفاده قرار گرفت. برای انجام پژوهش از طرح کاملا تصادفی و در سه تکرار استفاده شد و مقایسه میانگین ها توسط آزمون چند دامنه ای دانکن صورت پذیرفت. با توجه به نتایج, در روش مذکور, با افزایش سطوح مصرف مخمر در مقایسه با نمونه شاهد, میزان جذب آب, زمان گسترش, زمان پایداری, مقاومت و عدد والوریمتری خمیر افزایش یافت. به علاوه خمیرهای تهیه شده به روش مخمر - نمک در مقایسه با خمیر شاهد از مساحت زیر منحنی (انرژی), مقاومت به کشش و ضریب (نسبت مقاومت به کشش به قابلیت کشش) بالاتری برخوردار بودند. همچنین با توجه به نتایج آزمون های شیمیایی, نمونه های نان لواش تولید شده به روش مخمر - نمک در مقایسه با شاهد, حاوی رطوبت, پروتئین و خاکستر بیشتر اما دارای pH کمتری بودند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موحد، سارا، و احمدی چناربن، حسین. (1396). بررسی تولید نان لواش به روش مخمر - نمک و تعیین ویژگی های رئولوژیکی خمیر آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 157-163. SID. https://sid.ir/paper/71652/fa

    Vancouver: کپی

    موحد سارا، احمدی چناربن حسین. بررسی تولید نان لواش به روش مخمر - نمک و تعیین ویژگی های رئولوژیکی خمیر آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):157-163. Available from: https://sid.ir/paper/71652/fa

    IEEE: کپی

    سارا موحد، و حسین احمدی چناربن، “بررسی تولید نان لواش به روش مخمر - نمک و تعیین ویژگی های رئولوژیکی خمیر آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 157–163، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71652/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button