مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,401
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

971
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی

صفحات

 صفحه شروع 259 | صفحه پایان 267

چکیده

 ترکیبات مغذی, میزان رطوبت بالا, pH مناسب در سطح, حمل و نقل و نگهداری, اغلب باعث شروع و گسترش آلودگی پنیر با میکروارگانیسم ها در سطح می گردد و زمان ماندگاری محصول را محدود می نماید. استفاده از فیلم ها و پوشش های خوراکی ضدمیکروبی باعث افزایش کیفیت, ایمنی و زمان ماندگاری مواد غذایی از جمله پنیر شده است. در این پژوهش تاثیر پوشش خوراکی بر پایه WPC همراه نیسین با غلظت های 100 IU/mgr, 200, 300 بر روی خصوصیات میکروبی, فیزیکی و شیمیایی پنیر سفید آب نمکی که باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بر سطح آن تلقیح شده بوده موردبررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که پوشش خوراکی حاوی نیسین با غلظت 300 IU/mgr توانست تا مدت 15 روز از رشد استافیلوکوکوس اورئوس جلوگیری نماید. پوشش دهی تاثیر معناداری بر روی درصد چربی, نمک, pH و اسیدیته نمونه های پنیر نداشت. پوشش بر پایه WPC به همراه نیسین توانست افت رطوبت را به میزان 64 درصد کاهش دهد. پوشش های مختلف تاثیر معنی دار (P<0.05) بر روی خواص حسی نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قره محمدلو، الناز، جلیل زاده، عباس، و حصاری، جواد. (1396). تاثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 259-267. SID. https://sid.ir/paper/71655/fa

    Vancouver: کپی

    قره محمدلو الناز، جلیل زاده عباس، حصاری جواد. تاثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):259-267. Available from: https://sid.ir/paper/71655/fa

    IEEE: کپی

    الناز قره محمدلو، عباس جلیل زاده، و جواد حصاری، “تاثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 259–267، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71655/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button