APA:
کپیقره محمدلو، الناز، جلیل زاده، عباس، و حصاری، جواد. (1396). تاثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 259-267. SID. https://sid.ir/paper/71655/fa
Vancouver:
کپیقره محمدلو الناز، جلیل زاده عباس، حصاری جواد. تاثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):259-267. Available from: https://sid.ir/paper/71655/fa
IEEE:
کپیالناز قره محمدلو، عباس جلیل زاده، و جواد حصاری، “تاثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 259–267، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71655/fa