مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,344
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

907
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیرگذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری

صفحات

 صفحه شروع 187 | صفحه پایان 202

چکیده

 25 سویه باکتری لیپولیتیک از نمونه چربی شیر جداسازی شد. بهترین سویه بر اساس اینکه تولید لیپاز آن با مقدار177U/mL  نسبت به سویه های دیگر بیشتر است برای شناسایی و مطالعات بعدی انتخاب گردید. این سویه از طریق روش توالی یابی ژن 16 SrRNA بیشترین شباهت به سویه باسیلوس سوبتیلیس شناسایی شد. به منظور تولید آنزیم لیپاز با صرفه اقتصادی بهینه سازی با استفاده از روش سطح پاسخ صورت پذیرفت. غربال سازی ترکیبات محیط کشت و عوامل تاثیرگذار بر تخمیر از طریق روش آماری پلاکت برمن انجام گردید. در این تخمیر یازده فاکتور (روغن زیتون, عصاره مخمر, پپتون, منیزیم کلرید, گلوکز, شربت ذرت, ملاس, روغن کنجد, روغن سیاه دانه, سرعت چرخش و روغن آفتابگردان) غربال سازی شد و سپس بهینه سازی انجام شد. پس از بهینه سازی, نقطه بهینه محیط کشت شامل 25% روغن کنجد, %2.25 روغن زیتون, 25mM منیزیم کلرید و 1% عصاره مخمر (160rpm, 6.5pH, 37 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت) شد و فعالیت آنزیمی 574U/mL گزارش شد. پارامترهای کینتیکی Vmax و Km آنزیم لیپاز خام به ترتیب برابر با 0.667 mM/min.mL و 1.62 mM از طریق نمودار معادله میکائیلیس - منتن محاسبه شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، مرادی، سمیرا، وسیعی، علیرضا، و علیزاده بهبهانی، بهروز. (1396). جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیرگذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 187-202. SID. https://sid.ir/paper/71657/fa

    Vancouver: کپی

    طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، مرادی سمیرا، وسیعی علیرضا، علیزاده بهبهانی بهروز. جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیرگذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):187-202. Available from: https://sid.ir/paper/71657/fa

    IEEE: کپی

    فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، سمیرا مرادی، علیرضا وسیعی، و بهروز علیزاده بهبهانی، “جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیرگذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 187–202، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71657/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button