Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,697
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

971
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری (دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 47

چکیده

دوغ یک فرآورده لبنی تخمیری می باشد که حاصل از ترکیب آب و ماست و برخی افزودنی های طعم دهنده می باشد. در این پژوهش, اثر افزودن پودر آب پنیر در محدوده 0.2 تا 0.4 درصد, استابیلایزر تجاری در محدوده 0.2 تا 0.4 درصد و پودر شیر خشک در محدوده 0.3 تا 0.5 درصدبر دو فاز شدن دوغ به کمک روش سطح پاسخو همچنین خصوصیات رئولوژیکی و ارزیابی حسی به روش هدونیک 5 نقطه ای مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش استابیلایزر, دو فاز شدن کاهش یافت همچنین افزایش پودر آب پنیر تا 0.3 درصد دوفاز شدن را کاهش داد (P<0.05). همچنین نتایج بهینه سازی آزمون دو فاز شدن دوغ نشان داد که دو فاز شدن در 0.4 درصد استابیلایزر تجاری, 0.35 درصد پودر آب پنیر و 0.4 درصد شیر خشک معادل 57 درصد بود. همچنین, افزایش ترکیبات مذکور باعث تغییر رفتار رئولوژیک دوغ از حالت نیوتنی به حالت رقیق شونده با برش گردیدو همچنین بالاترین امتیاز ارزیابی حسی به فرمول بهینه یابی شده تعلق گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشکانی، سیدمحمد، و مرتضوی، سیدعلی. (1396). بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری (دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/71672/fa

    Vancouver: کپی

    مشکانی سیدمحمد، مرتضوی سیدعلی. بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری (دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/71672/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد مشکانی، و سیدعلی مرتضوی، “بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری (دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 39–47، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71672/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا