APA:
کپیمشکانی، سیدمحمد، و مرتضوی، سیدعلی. (1396). بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری (دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/71672/fa
Vancouver:
کپیمشکانی سیدمحمد، مرتضوی سیدعلی. بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری (دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/71672/fa
IEEE:
کپیسیدمحمد مشکانی، و سیدعلی مرتضوی، “بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری (دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 39–47، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71672/fa