APA:
کپیرفتنی امیری، زینب، اثنی عشری، مریم، و فرهمندفر، رضا. (1396). اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج, شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 291-302. SID. https://sid.ir/paper/71674/fa
Vancouver:
کپیرفتنی امیری زینب، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا. اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج, شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):291-302. Available from: https://sid.ir/paper/71674/fa
IEEE:
کپیزینب رفتنی امیری، مریم اثنی عشری، و رضا فرهمندفر، “اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج, شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 291–302، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71674/fa