مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,079
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,122
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده

صفحات

 صفحه شروع 213 | صفحه پایان 218

چکیده

 طی فرایند بازاریابی نیاز مصرف کننده شناسایی و راه تأمین آن تعیین شده تا رضایت وی از محصول جلب و رابطه پایدار سودمند دوطرفه با او برقرار شود. به منظور بررسی رفتار مصرف کنندگان, بایستی عوامل تأثیرگذار بر این رفتارها شناخته شوند. در این پژوهش تأثیر برخی پارامترهای بسته بندی در افزایش فروش مواد غذایی بررسی شده است. نتایج نشان داد که فرم, طرح, رنگ و جنس بسته بندی مواد غذایی تأثیر معنی داری بر افزایش فروش آن دارد. همچنین مشخص شد که اولویت بندی جنس بسته بندی برای افراد به ترتیب شیشه, پلاستیک, فلز, مقوا و کاغذ می باشد. نتایج نشان داد که بسته بندی شفاف و با استحکام فرآورده های غذایی بر افزایش فروش آن اثر معنی داری دارد. در این نتایج بدست آمده اولویت های بسته بندی به ترتیب شفافیت, جنس, استحکام, رنگ, طرح, فرم, اندازه بسته بندی و استفاده از ظروف کاربردی بود. با توجه به نتایج به دست آمده به تولیدکنندگان محصولات صنایع غذایی توصیه می شود که حتی الامکان محصولات غذایی را در ظروف شفاف بسته بندی نمایند و یا در صورت مقدور نبودن بسته بندی شفاف, شکل واضحی از محصول داخل بسته بندی را بر روی آن چاپ نمایند. همچنین با وجود قیمت بیشتر بسته بندی با استحکام بیشتر, مشتریان بسته بندی با استحکام بیشتر را می پسندند که توصیه به این بسته بندی می شود. البته لازم به ذکر است که استفاده از ظروف کاربردی جهت بسته بندی مواد غذایی توصیه نمی گردد. نتایج پژوهش نشان داد که بطور کلی بسته بندی مواد غذایی بر افزایش فروش موثر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروشاهی، سارا، جعفرنیا، نیکا، و حصاری نژاد، محمدعلی. (1398). بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 213-218. SID. https://sid.ir/paper/71683/fa

    Vancouver: کپی

    خسروشاهی سارا، جعفرنیا نیکا، حصاری نژاد محمدعلی. بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):213-218. Available from: https://sid.ir/paper/71683/fa

    IEEE: کپی

    سارا خسروشاهی، نیکا جعفرنیا، و محمدعلی حصاری نژاد، “بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 213–218، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71683/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button