APA:
کپیشاملو، صدف، وزیری، علی، شکرابی، آزاده، و سیف کردی، علی اکبر. (1398). افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 243-256. SID. https://sid.ir/paper/71689/fa
Vancouver:
کپیشاملو صدف، وزیری علی، شکرابی آزاده، سیف کردی علی اکبر. افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):243-256. Available from: https://sid.ir/paper/71689/fa
IEEE:
کپیصدف شاملو، علی وزیری، آزاده شکرابی، و علی اکبر سیف کردی، “افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 243–256، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71689/fa