مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,019
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

840
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی

صفحات

 صفحه شروع 243 | صفحه پایان 256

چکیده

 در سال های اخیر پوشش های خوراکی به طور گسترده برای افزایش زمان ماندگاری میوه ها و سبزی ها به کار گرفته شده اند. در این پژوهش اثر شستشو با اسید سیتریک (1 درصد وزنی-حجمی) و پوشش دهی با غلظت های مختلف کربوکسی متیل سلولز (1, 1. 5 و2 درصد وزنی-حجمی) در ترکیب با اسید آسکوربیک (2, 1 و 3 درصد وزنی-حجمی) بر کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای نگهداری شده در دمای C◦ 4 به مدت 15 روز مورد مطالعه قرار گرفت. بعد از پوشش دهی افت وزن, میزان مواد جامد محلول, سفتی بافت, رنگ, کیفیت میکروبی و حسی قارچ ها در روزهای 1, 4, 8, 12 و 15 نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد در مقایسه با نمونه شاهد فاقد پوشش, پوشش دهی باعث کاهش افت وزن شده و تغییرات مواد جامد محلول و رنگ را به تاخیر می اندازد. پوشش ها اثر قابل توجهی بر حفظ سفتی بافت قارچ ها نداشتند. ارزیابی حسی نشان داد دوره ی ماندگاری قارچ ها از 8 روز به 15 روز افزایش یافت. شستشو با اسید سیتریک باعث کاهش شمار باکتری کل, کپک و مخمر شد. در بین پوشش های مختلف ترکیب کربوکسی متیل سلولز 2% و اسید آسکوربیک 3% موثرترین پوشش بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاملو، صدف، وزیری، علی، شکرابی، آزاده، و سیف کردی، علی اکبر. (1398). افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 243-256. SID. https://sid.ir/paper/71689/fa

    Vancouver: کپی

    شاملو صدف، وزیری علی، شکرابی آزاده، سیف کردی علی اکبر. افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):243-256. Available from: https://sid.ir/paper/71689/fa

    IEEE: کپی

    صدف شاملو، علی وزیری، آزاده شکرابی، و علی اکبر سیف کردی، “افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 243–256، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71689/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button