APA:
کپیداوودی، زهرا، شاهدی، محمد، و کدیور، مهدی. (1398). اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و کیفی نان تافتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 305-314. SID. https://sid.ir/paper/71695/fa
Vancouver:
کپیداوودی زهرا، شاهدی محمد، کدیور مهدی. اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و کیفی نان تافتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):305-314. Available from: https://sid.ir/paper/71695/fa
IEEE:
کپیزهرا داوودی، محمد شاهدی، و مهدی کدیور، “اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و کیفی نان تافتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 305–314، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71695/fa