APA:
کپیکاراژیان، حجت، و کیهانی، وحید. (1398). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 181-195. SID. https://sid.ir/paper/71700/fa
Vancouver:
کپیکاراژیان حجت، کیهانی وحید. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):181-195. Available from: https://sid.ir/paper/71700/fa
IEEE:
کپیحجت کاراژیان، و وحید کیهانی، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 181–195، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71700/fa