مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,344
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 84

کلیدواژه

کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)Q4

چکیده

 در این پژوهش, تاثیر غلظتهای مختلف دو نوع کربن فعال پودری و گرانولی در زمانهای مختلف بر روی کاهش مقدار سم قارچی پاتولین در آب سیب با استفاده از روش HPLC و بر اساس آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که کربن فعال پودری شکل در کاهش مقدار پاتولین آب سیب خیلی موثرتر از نوع گرانولی عمل نموده و با افزایش غلظت این نوع کربن فعال, مقدار پاتولین به طور معنی داری کاهش می یابد, به طوری که با مصرف 5 گرم در لیتر از آن صرف نظر از زمان تاثیر (15, 5 و 30 دقیقه) مقدار پاتولین به صفر می رسد. همچنین در غلظتهای کمتر این نوع کربن فعال با افزایش زمان تاثیر کاهش مقدار پاتولین معنی دار بود. چنانچه, با تاثیر 3 گرم در لیتر کربن فعال پودری شکل با زمان تاثیر 30 دقیقه مقدار پاتولین به 2.4 میکروگرم در لیتر کاهش پیدا کرد که از لحاظ آماری با مقدار صفر (حذف کامل پاتولین) اختلاف معنی داری نداشت. با در نظر گرفتن مقدار مجاز پاتولین در آب سیب (50µg/l) مقدار 3 گرم در لیتر از کربن فعال پودری شکل با زمان تاثیر 5 دقیقه می تواند مقدار پاتولین آب سیب را به پایین تر از حد مجاز کاهش دهد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتحی آچاچلویی، بهرام، احمدی زنوز، عادل، اسدی، یعقوب، حصاری، جواد، و اصغری زکریا، رسول. (1384). تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/71706/fa

    Vancouver: کپی

    فتحی آچاچلویی بهرام، احمدی زنوز عادل، اسدی یعقوب، حصاری جواد، اصغری زکریا رسول. تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/71706/fa

    IEEE: کپی

    بهرام فتحی آچاچلویی، عادل احمدی زنوز، یعقوب اسدی، جواد حصاری، و رسول اصغری زکریا، “تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 75–84، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71706/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button