APA:
کپیفتحی آچاچلویی، بهرام، احمدی زنوز، عادل، اسدی، یعقوب، حصاری، جواد، و اصغری زکریا، رسول. (1384). تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/71706/fa
Vancouver:
کپیفتحی آچاچلویی بهرام، احمدی زنوز عادل، اسدی یعقوب، حصاری جواد، اصغری زکریا رسول. تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/71706/fa
IEEE:
کپیبهرام فتحی آچاچلویی، عادل احمدی زنوز، یعقوب اسدی، جواد حصاری، و رسول اصغری زکریا، “تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 75–84، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71706/fa