Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,250
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 95

چکیده

 در طی مطالعه چند فاکتوری, اثرات مقادیر مختلف (4, 4.5, 5) pH, میزان تلقیح اولیه باکتریایی (102 و 104), درجه حرارت نگهداری (5, 15, 25, 35 و 45 درجه سانتیگراد) و نیز نوع ماده غذایی از نظر وجود عوامل مغذی در آنها (سوپ قارچ و سوپ جو) بر روی مدت زمان مرحله رشد تاخیری باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای آماده و بسته بندی شده تجاری ایران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. مدت زمان مرحله رشد تاخیری باکتری به طور معنی داری تحت تاثیر فاکتورهای "دما", "میزان تلقیح" و نیز تداخل دو فاکتوری "دما × میزان تلقیح" قرار گرفت (P<0.05). نوع سوپ در این مطالعه تاثیر معنی داری بر روی آن نداشت (P=0.5). با استفاده از معادله رگرسیون خطی و ترانسفورماسیونهای مناسب ارتباط مدت زمان مرحله رشد تاخیری باکتری (به عنوان یک متغیر وابسته) با مقادیر مختلف فاکتورهای مورد نظر در مطالعه و نیز اثرات تداخلی آنها (به عنوان متغیرهای مستقل) به صورت مدل پیشگو تهیه گردید. با استفاده از این مدل مدت زمان مرحله رشد تاخیری باکتری در محدوده دامنه متغیرهای به کار گرفته شده در این مطالعه با مقدار R2=0.952 قابل محاسبه و پیشگویی خواهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فضل آرا، علی، و رضویلر، ودود. (1384). مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 85-95. SID. https://sid.ir/paper/71711/fa

    Vancouver: کپی

    فضل آرا علی، رضویلر ودود. مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):85-95. Available from: https://sid.ir/paper/71711/fa

    IEEE: کپی

    علی فضل آرا، و ودود رضویلر، “مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 85–95، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71711/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا