APA:
کپیفضل آرا، علی، و رضویلر، ودود. (1384). مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 85-95. SID. https://sid.ir/paper/71711/fa
Vancouver:
کپیفضل آرا علی، رضویلر ودود. مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):85-95. Available from: https://sid.ir/paper/71711/fa
IEEE:
کپیعلی فضل آرا، و ودود رضویلر، “مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 85–95، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71711/fa