مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

869
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 74

چکیده

 منحنیهای همدما در دفع آب, ذخیره و بسته بندی مواد غذایی مفید هستند. بخاطر ترکیبات پیچیده مواد غذایی, برآورد تئوری منحنی های همدما غیر ممکن بوده و اندازه گیری تجربی مورد نیاز می باشد.در این تحقیق منحنیهای همدمای جذبی کشمش بیدانه قرمز در دماهای 30, 40, 50, 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد به روش ایستا (وزن سنجی) مطابق با دستور العمل COST 90 تعیین شد. برای ارایه مدل ریاضی مناسب به منظور توضیح رفتار تعادلی رطوبت کشمش, مدلهای گاب, اسمیت, ازوین, هالی, هندرسون و آرمی وات مورد بررسی قرار گرفت که از آن میان مدل گاب در دماهای 40, 50 و 80 درجه سانتی گراد, مدلهالسی در دماهای 30 و 60 درجه سانتی گراد و مدل آرسی وات در دمای 70 درجه سانتی گراد, بهترین برازش را نشان داد. همچنین انرژی پیوندی جذب در محتوای رطوبتی مختلف تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی پرشکوهی، محمد، و مینایی، سعید. (1384). تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 63-74. SID. https://sid.ir/paper/71713/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی پرشکوهی محمد، مینایی سعید. تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(2):63-74. Available from: https://sid.ir/paper/71713/fa

    IEEE: کپی

    محمد غلامی پرشکوهی، و سعید مینایی، “تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 63–74، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71713/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button