APA:
کپیجنت علی پور، حکیمه، شعبان پور، بهاره، صادقی ماهونک، علیرضا، و شعبانی، علی. (1392). اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus). علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/71724/fa
Vancouver:
کپیجنت علی پور حکیمه، شعبان پور بهاره، صادقی ماهونک علیرضا، شعبانی علی. اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/71724/fa
IEEE:
کپیحکیمه جنت علی پور، بهاره شعبان پور، علیرضا صادقی ماهونک، و علی شعبانی، “اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 11–20، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71724/fa