APA:
کپیحسینی، هدایت، کشاورز، سیدعلی، پیرعلی همدانی، مرتضی، خاکسار، رامین، عباسی، مهدیه، فکری، معصومه، صفاییان، شیلا، باقرزاده، زهرا، و تهموزی دیده بان، سعید. (1386). مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(2)، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/71730/fa
Vancouver:
کپیحسینی هدایت، کشاورز سیدعلی، پیرعلی همدانی مرتضی، خاکسار رامین، عباسی مهدیه، فکری معصومه، صفاییان شیلا، باقرزاده زهرا، تهموزی دیده بان سعید. مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(2):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/71730/fa
IEEE:
کپیهدایت حسینی، سیدعلی کشاورز، مرتضی پیرعلی همدانی، رامین خاکسار، مهدیه عباسی، معصومه فکری، شیلا صفاییان، زهرا باقرزاده، و سعید تهموزی دیده بان، “مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 2، pp. 77–84، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71730/fa