Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,248
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

661
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 84

چکیده

هیستامین یکی از انواع آمین های بیوژن است که در نتیجه فعالیت آنزیمی باکتریهای مولد فساد بوجود می آید. خانواده تون ماهیان به دلیل دارا بودن مقدار زیاد هیستیدین بافتی آزاد مستعد ایجاد مسمومیتهای هیستامینی هستند.در این مطالعه 88 نمونه کنسرو ماهی تون تولید شده در ایران به روش الیزا مورد آزمون قرار گرفت که نتایج حاصل نشان داد 44.3 درصد از کنسروهای مورد بررسی حاوی مقدار هیستامین بالاتر از حد مجاز (50ppm) بودند. همچنین نتایج نشان داد کنسروهای ماهی که محل تولیدی آنها در استانهای جنوبی کشور است حاوی مقدار هیستامین بالاتری نسبت به کنسروهای تولید شده در نواحی مرکزی و شمالی کشور هستند.علاوه بر آن این بررسی نشان داد کنسروهایی که مدت زمان کمتری از تولید آنها گذشته است نسبت به کنسروهای ماهی که در انتهای دوره قابلیت مصرف هستند, دارای محتوی هیستامین پایین تری هستند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حسینی، هدایت، کشاورز، سیدعلی، پیرعلی همدانی، مرتضی، خاکسار، رامین، عباسی، مهدیه، فکری، معصومه، صفاییان، شیلا، باقرزاده، زهرا، و تهموزی دیده بان، سعید. (1386). مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(2)، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/71730/fa

Vancouver: کپی

حسینی هدایت، کشاورز سیدعلی، پیرعلی همدانی مرتضی، خاکسار رامین، عباسی مهدیه، فکری معصومه، صفاییان شیلا، باقرزاده زهرا، تهموزی دیده بان سعید. مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(2):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/71730/fa

IEEE: کپی

هدایت حسینی، سیدعلی کشاورز، مرتضی پیرعلی همدانی، رامین خاکسار، مهدیه عباسی، معصومه فکری، شیلا صفاییان، زهرا باقرزاده، و سعید تهموزی دیده بان، “مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 2، pp. 77–84، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71730/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا