APA:
کپیاسفندیاری، حمیدرضا، و مصلحی شاد، مریم. (1398). ارزیابی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنی سازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 245-258. SID. https://sid.ir/paper/71741/fa
Vancouver:
کپیاسفندیاری حمیدرضا، مصلحی شاد مریم. ارزیابی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنی سازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):245-258. Available from: https://sid.ir/paper/71741/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا اسفندیاری، و مریم مصلحی شاد، “ارزیابی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنی سازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 245–258، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71741/fa