APA:
کپیمرادی، پونه، گلی، محمد، و کرامت، جواد. (1398). ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, تغذیه ای, بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 39-51. SID. https://sid.ir/paper/71748/fa
Vancouver:
کپیمرادی پونه، گلی محمد، کرامت جواد. ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, تغذیه ای, بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):39-51. Available from: https://sid.ir/paper/71748/fa
IEEE:
کپیپونه مرادی، محمد گلی، و جواد کرامت، “ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, تغذیه ای, بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 39–51، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71748/fa