APA:
کپیایزدی، مژگان، سرابی جماب، محبوبه، و پهلوانلو، ابوالفضل. (1398). شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگی های میکروبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 299-317. SID. https://sid.ir/paper/71762/fa
Vancouver:
کپیایزدی مژگان، سرابی جماب محبوبه، پهلوانلو ابوالفضل. شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگی های میکروبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):299-317. Available from: https://sid.ir/paper/71762/fa
IEEE:
کپیمژگان ایزدی، محبوبه سرابی جماب، و ابوالفضل پهلوانلو، “شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگی های میکروبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 299–317، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71762/fa