APA:
کپیطریقتی، حورا، رفتنی امیری، زینب، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1398). بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 143-152. SID. https://sid.ir/paper/71773/fa
Vancouver:
کپیطریقتی حورا، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):143-152. Available from: https://sid.ir/paper/71773/fa
IEEE:
کپیحورا طریقتی، زینب رفتنی امیری، و رضا اسماعیل زاده کناری، “بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 143–152، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71773/fa