APA:
کپیبشارتی، نازنین زهرا، بی مکر، ماندانا، و گنجلو، علی. (1398). تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج, محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis L. ). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/71774/fa
Vancouver:
کپیبشارتی نازنین زهرا، بی مکر ماندانا، گنجلو علی. تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج, محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis L. ). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/71774/fa
IEEE:
کپینازنین زهرا بشارتی، ماندانا بی مکر، و علی گنجلو، “تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج, محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis L. )،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 11–21، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71774/fa