APA:
کپیصادق نیا، نسیم، عزیزی، محمدحسین، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و محمدی، مهرداد. (1395). تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 137-148. SID. https://sid.ir/paper/71784/fa
Vancouver:
کپیصادق نیا نسیم، عزیزی محمدحسین، سیدین اردبیلی سیدمهدی، محمدی مهرداد. تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):137-148. Available from: https://sid.ir/paper/71784/fa
IEEE:
کپینسیم صادق نیا، محمدحسین عزیزی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و مهرداد محمدی، “تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 137–148، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71784/fa