APA:
کپیرجبی محمدآباد، مارال، شیخ الاسلامی، زهرا، و الماسی، مرتضی. (1398). بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت, ریزساختار و ویژگی های حسی کیک روغنی زعفرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97 )، 137-148. SID. https://sid.ir/paper/71820/fa
Vancouver:
کپیرجبی محمدآباد مارال، شیخ الاسلامی زهرا، الماسی مرتضی. بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت, ریزساختار و ویژگی های حسی کیک روغنی زعفرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(97 ):137-148. Available from: https://sid.ir/paper/71820/fa
IEEE:
کپیمارال رجبی محمدآباد، زهرا شیخ الاسلامی، و مرتضی الماسی، “بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت, ریزساختار و ویژگی های حسی کیک روغنی زعفرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 97 ، pp. 137–148، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71820/fa