APA:
کپیچراغیان، حدیثه، مهربان سنگ آتش، معصومه، کاراژیان، رضا، و نظری، زهرا. (1398). بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/71822/fa
Vancouver:
کپیچراغیان حدیثه، مهربان سنگ آتش معصومه، کاراژیان رضا، نظری زهرا. بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(97 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/71822/fa
IEEE:
کپیحدیثه چراغیان، معصومه مهربان سنگ آتش، رضا کاراژیان، و زهرا نظری، “بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 97 ، pp. 1–12، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71822/fa