APA:
کپیترابی، سونا، محترمی، فروغ، و دباغ مظهری، محمدرضا. (1398). تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97 )، 171-181. SID. https://sid.ir/paper/71824/fa
Vancouver:
کپیترابی سونا، محترمی فروغ، دباغ مظهری محمدرضا. تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(97 ):171-181. Available from: https://sid.ir/paper/71824/fa
IEEE:
کپیسونا ترابی، فروغ محترمی، و محمدرضا دباغ مظهری، “تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 97 ، pp. 171–181، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71824/fa