APA:
کپیامیری ریگی، عاطفه، یوسفی، قاسم، یوسفی، شیما، و امام جمعه، زهرا. (1395). اثر روش های تغلیظ خلا و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگی های آنتی اکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(56)، 181-192. SID. https://sid.ir/paper/71842/fa
Vancouver:
کپیامیری ریگی عاطفه، یوسفی قاسم، یوسفی شیما، امام جمعه زهرا. اثر روش های تغلیظ خلا و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگی های آنتی اکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(56):181-192. Available from: https://sid.ir/paper/71842/fa
IEEE:
کپیعاطفه امیری ریگی، قاسم یوسفی، شیما یوسفی، و زهرا امام جمعه، “اثر روش های تغلیظ خلا و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگی های آنتی اکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 56، pp. 181–192، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71842/fa