APA:
کپیرفتنی امیری، زینب، صفری، رضا، بخشنده، تهمینه، و احمدی واوسری، فهیمه. (1395). تاثیر پروتئین هیدرولیزشده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(56)، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/71843/fa
Vancouver:
کپیرفتنی امیری زینب، صفری رضا، بخشنده تهمینه، احمدی واوسری فهیمه. تاثیر پروتئین هیدرولیزشده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(56):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/71843/fa
IEEE:
کپیزینب رفتنی امیری، رضا صفری، تهمینه بخشنده، و فهیمه احمدی واوسری، “تاثیر پروتئین هیدرولیزشده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کم چرب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 56، pp. 11–22، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71843/fa